Οι δικηγόροι του Καρίμ Μπενζεμά ζήτησαν την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για τον εκβιασμό του Ματιέ Βαλμπουενά, εξαπολύοντας εκ νέου τα βέλη τους στον άσο του Ολυμπιακού.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν σήμερα, κατά την τρίτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, την απαλλαγή του από τις κατηγορίες και στράφηκαν εναντίον του Βαλμπουενά.

«Ο Βαλμπουενά είναι θύμα των πράξεών του. Είναι ο ίδιος που έγραψε το ερωτικό βίντεο. Και υπάρχει άλλο ένα θέμα καθώς ουδείς ασχολείται με τη γυναίκα που είναι μαζί, ούτε καν οι αστυνομικοί» είπαν αρχικά και συμπλήρωσαν:

Ο Μπενζεμά έγραψε το βίντεο σαν να έβγαζε selfie. Η κοπέλα δεν ήξερε ότι γινόταν καταγραφή. Το να γράψεις σε βίντεο κάποιον χωρίς να το γνωρίζει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι παράνομο».

Σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση του Μπενζεμά ειπώθηκε από τους δικηγόρους του: «Σε όλη την καριέρα του έχει πάρει μόνο τρεις κίτρινες κάρτες, έχει αγωνιστεί μόνο σε δύο ομάδες και εξακολουθεί να πληρώνει φόρους στη Γαλλία. Για ποιο λόγο θα εμπλεκόταν σε μια εγκληματική πράξη;»