Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την νέα χρονιά που θα βρίσκεται στο League Phase του Champions League και έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Μπόρχα Σάινθ της Νόριτς αλλά και τον Χουάν Κρούζ της Λεγανές.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού βρίσκεται ο αριστερός εξτρέμ της Νόριτς, Μπόρχα Σάινθ (1,74 μ.), σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ογκιούζ Ορούκ.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την περίπτωση του 24χρονου Ισπανού, ο οποίος τη φετινή σεζόν σε 48 συμμετοχές στην Championship έχει 18 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 3.607 λεπτά.

Ο Χουάν Κρουζ στο “μικροσκόπιο” του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, οι “ερυθρόλευκοι” φέρεται να έχουν στο ραντάρ τους τον 25χρονο εξτρέμ της Λεγκανές, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Κρουζ είναι αριστεροπόδαρος και έχει εξαιρετική σεζόν έχοντας 39 συμμετοχές, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Σε ό,τι αφορά μόνο το πρωτάθλημα, η συγκομιδή του είναι πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 34 αγώνες.