Η Μπολόνια έχει επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Ολυμπιακό για τον Ρέαμπτσουκ και προσπαθεί να πετύχει συμφωνία. Σφήνα στην υπόθεση και η Στρασμπούρ.

Σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια και η Στρασμπούρ, ενώ ενδιαφέρον για τον παίκτη, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Γερμανία, έχει εκδηλώσει και η Στουτγκάρδη.

Η Μπολόνια δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι η ομάδα που έχει μπει πιο γερά στην διεκδίκηση του διεθνούς Μολδαβού ποδοσφαιριστή. Η ιταλική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, έχει επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον Ολυμπιακό και προσπαθεί να πετύχει συμφωνία με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι των ροσομπλού φέρονται να συζητούν με τον Ολυμπιακό και τα δύο ενδεχόμενα, είτε την απόκτηση του 25χρονου αριστερού μπακ με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι είτε την άμεση αγορά των δικαιωμάτων του με ένα ποσό γύρω στα 4.000.000 ευρώ.

Το δεύτερο φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά κατά τη διάρκεια των μεταγραφικών περιόδων τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν είναι λίγες οι φορές που υπήρξαν ανατροπές.

Σφήνα στην υπόθεση η Στρασμπούρ
Παράλληλα, σφήνα στην υπόθεση του Μολδαβού αμυντικού μπήκε και η Στρασμπούρ, η οποία πληροφορίες αναφέρουν πως κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό, αν η γαλλική ομάδα θέλει τον Ρέαμπτσουκ δανεικό ή με αγορά, όπως δεν έχει γίνει γνωστό και το ύψος της προσφοράς.

Η Στρασμπούρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και έχει ανάγκη από ενίσχυση, στην προσπάθειά της για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Υπενθυμίζεται, ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκτήσει τον Μολδαβό πριν από δύο χρόνια από την Πάσος Φερέιρα (ποσοστό των δικαιωμάτων του είχε και η Πόρτο) αντί 2.000.000 ευρώ.

Σχετικά, με το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, υπήρξαν τις τελευταίες ώρες αρκετές αναφορές στα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά για την ώρα δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό ούτε φαίνεται να είναι κάτι τόσο προχωρημένο.