Ένα αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο με οπαδούς του Παναθηναϊκού και την αστυνομία, οδηγώντας στην τιμωρία των Πρασίνων.

Το “iefimerida” δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο βρισκόταν μόνο στην κατοχή της αστυνομίας, σχετικά με όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ιωνικός και για τα οποία οι Πράσινοι τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, μετά από δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Ο αθλητικός δικαστής ζήτησε κι έλαβε στα χέρια του το επίμαχο βίντεο ώστε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με το ακριβές σημείο όπου έλαβαν χώρα τα επεισόδια, αφού αυτό ήταν το “κλειδί” για την τιμωρία του Τριφυλλιού.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται μία ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού, αρκετοί εκ των οποίων έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, να επιτίθεται σε κάποιους αστυνομικούς στο τουρνικέ έξω από τη θύρα 14, με έναν εξ αυτών να δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και να διακομίζεται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.