Μετά την Σπόρτινγκ, ο Παναθηναϊκός έριξε… άκυρο και στην Ίπσουιτς, η οποία κατέθεσε πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη, το ύψος της οποίας άγγιζε τα 22,5 εκατ. ευρώ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος στον Παναθηναϊκό, παρ’ ότι η στάση της διοίκησης του «τριφυλλιού» για την θέλησή της να μην τον παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι δεν δείχνει να αλλάζει, παρά τις προτάσεις που καταφθάνουν.

Αυτή τη φορά ήταν η Ίπσουιτς εκείνη που χτύπησε… την πόρτα των «πρασίνων» και μάλιστα με μία πρόσφορά που έφτανε τα 22,5 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό. Η αγγλική ομάδα πήρε την άνοδο για την Premier League την σεζόν που ολοκληρώθηκε και θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα χρονιά.

στιγμής για τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, όμως και πάλι το «τριφύλλι» δεν έδειξε να ενδιαφέρεται απαντώντας αρνητικά στο αγγλικό κλαμπ.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες οι Πορτογάλοι έγραψαν πρόταση 18 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για τον Έλληνα φορ, στην οποία οι «πράσινοι» είπαν επίσης «όχι».