Το μεσημέρι της Τρίτης οι Κροάτες «χτύπησαν» επίσημα την… πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Σλοβένο μέσο, εισπράττοντας άμεσα αρνητική απάντηση.

ο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Άνταμ Τσέριν είναι γνωστό εδώ και κάποιες ημέρες, παρά το γεγονός ότι οι Κροάτες το είχαν προχωρήσει πολύ περισσότερο τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό για τον Σλοβένο διεθνή μέσο.

Μέχρι την Τρίτη δεν υπήρχε καν επίσημη πρόταση. Αυτή έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης όταν πράγματι ο κροατικός σύλλογος ενημέρωσε για την πρότασή του την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ήταν της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το τριφύλλι, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συζήτηση. Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έμπαινε σε συζητήσεις για τέτοια ποσά όσον αφορά τον Σλοβένο χαφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, συνεπώς η προσπάθεια που έκανε η Ντιναμό ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένη.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ούτε ο ίδιος ο παίκτης έχει ιδιαίτερη για να αποχωρήσει από τον σύλλογο, παρότι θα ήθελε ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους στο τριφύλλι. Αυτό είναι και το διακύβευμα επί της ουσίας για τον ατζέντη του Τσέριν που προσπαθεί να πιέσει με κάθε τρόπο για να το κερδίσει για τον πελάτη του, κάτι που έχει αποδείξει και με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Με την ειδοποιό διαφορά ότι το κάνει με λάθος τρόπο, δημιουργώντας έντονη ενόχληση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη στάση του το τελευταία διάστημα.