Σενάρια από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία του Φώτη Ιωαννίδη με την Μπολόνια και άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για απανωτές προτάσεις της Σπόρτινγκ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, στους “μνηστήρες” για τον διεθνή επιθετικό φαίνεται πως προστίθεται και η Μπολόνια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η corrieredellosport.it, η Μπολόνια ήρθε σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, έχοντας μάλιστα τη Δευτέρα (17/6) και βίντεο κλήση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, όπως υποστηρίζει το ιταλικό Μέσο, ο ατζέντης του Ιωαννίδη, Ανδρέας Νινιάδης, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Μπολόνια και είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, προωθώντας σημαντικά την υπόθεση.

Η Μπολόνια, σύμφωνα με τους Ιταλούς, προτίθεται να προσφέρει τετραετές συμβόλαιο στον 24χρονο φορ με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως στο οικονομικό σκέλος η Μπολόνια τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιωαννίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό, άρα ο τελευταίος λόγος ανήκει στους πράσινους.

Οι Ιταλοί λένε πως ο Παναθηναϊκός απαιτεί τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψει το “πράσινο” φως, ενώ υπενθυμίζουν και την “πόρτα” που έριξε το τριφύλλι στην Ιπσουιτς. Στην Μπολόνια ωστόσο, πιστεύουν πως έχουν περισσότερες πιθανότητες να πείσουν τον Παναθηναϊκό, διότι θεωρούν πως έχουν με το μέρος τους και την πλευρά του παίκτη, η οποία προτιμάει να αγωνιστεί στη Serie A, απ’ ότι στην Premier League.

Συν τοις άλλοις, η Μπολόνια έχει και το συν της συμμετοχής στο επόμενο League Stage του Champions League, άρα μπορεί να δελεάσει ακόμη περισσότερο τους βασικούς της μεταγραφικούς στόχους. Σημειώνεται εξάλλου, ότι στη λίστα των ροσομπλού για την επίθεση βρέθηκε και ο Βαγγέλης Παυλίδης, ωστόσο στο… ελληνικό ντέρμπι φαίνεται πως κέρδισε ο Ιωαννίδης.