Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρέμς για να κάνει δικό της ως δανεικό τον Τάσο Δώνη.

Το σχετικό δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

“Από την άφιξή του στη Ρεμς, τον Ιούλιο του 2019, δεν κατάφερε να πείσει για τις ικανότητες του και ο Έλληνας διεθνής θα δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Με μόλις 37 αγώνες από την άφιξή του στη Ρεμς το καλοκαίρι του 2019, ο Αναστάσιος Δώνης, με συμβόλαιο μέχρι το 2024, έλαβε εντολή να βρει νέο σύλλογο για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Βγαίνοντας από έναν απογοητευτικό δανεισμό (6 αγώνες, μηδέν γκολ) στην ολλανδική Φένλο την προπερσινή σεζόν, ο Έλληνας θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μπότο, τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ της Μπενφίκα, νυν διευθυντή ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ. Επίσης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και εκτιμά πολύ τον Δώνη.

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στο Conference League συζητά με την Ρέμς για δανεισμό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς”.

Οι πληροφορίες θέλουν τις τρεις πλευρές να έχουν έρθει ήδη αρκετά κοντά και ουσιαστικά να είναι κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν ώστε να κλείσει το θέμα τις επόμενες μέρες με στόχο και αυτός να ταξιδέψει στην Ολανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.