Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη σε Μεξικάνικο μέσο και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος απ την εμπιστοσύνη που του δείχνουν ο Αλμέιδα και η ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο του Μεξικού και εμφανίστηκε άκρως χαρούμενος με την ΑΕΚ. Ο 26χρονος χαφ αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ένωση καθώς επίσης και στον προπονητή του, Ματίας Αλμέιδα.

«Εντός του συλλόγου, όλα είναι καλά. Είναι εκπληκτικά. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά και σχολίασε στην συνέχεια τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τη γλώσσα:

«Είναι λίγο περίπλοκο, δεν είναι εύκολο, γιατί δεν ξέρω να μιλάω καθόλου ελληνικά και γνωρίζω λίγα αγγλικά. Ξέρω μερικές λέξεις, πως να παρουσιάζω τον εαυτό μου, αλλά όχι περισσότερα. Αυτό σε επηρεάζει λίγο, αλλά η εμπιστοσύνη, η υποστήριξη από την οικογένεια, τους συμπαίκτες και τον σύλλογο τα κάνει όλα πιο εύκολα για να μην έχεις δυσκολίες».

Για τους στόχους της Ένωσης ανέφερε: «Ο Ματίας μου το έχει κάνει ξεκάθαρο. Φιλοδοξεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και να γίνει πρωταθλητής που είναι το κυριότερο. Δουλεύουμε πολύ καλά για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Ενώ κατέληξε: «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που κυνηγάω τα όνειρά μου . Έκανα μια μεγάλη θυσία για να μπορέσω να μείνω εδώ στην Ευρώπη, να ακολουθήσω το όνειρό μου και τους στόχους που έχω. Να είμαι στην Ευρώπη και να παίζω απέναντι σε καλές ομάδες και διεθνείς ποδοσφαιριστές».