Η Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε σε συμφωνία με τον ταλαντούχο νεαρό, Ίκερ Μπράβο, της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον επιθετικό να εντάσσεται άμεσα στην Καστίγια.

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία ήρθαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερ Λεβερκούζεν για τον ταλαντούχο επιθετικό Ίκερ Μπράβο (γεννηθείς to 2005). Ο Ισπανός αποχώρησε πέρυσι από την Μπαρτσελόνα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενδιαφερθεί για αυτόν και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιθυμία του παίκτη από τη στιγμή που μπήκε η Ρεάλ στο προσκήνιο να ενταχθεί στο σύλλογο υπό τις οδηγίες του Ραούλ στη θυγατρική.

Για αυτό το λόγο ταξίδεψαν και οι ατζέντηδές του στη Γερμανία τις τελευταίες ώρες με σκοπό να υπάρξει θετική εξέλιξη. Η συμφωνία που έχει προαναγγελθεί ότι θα υπογραφεί περιλαμβάνει μεταγραφή για έναν χρόνο με οικονομική αποζημίωση αν δεν ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς, που θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές του επιδόσεις. Ο βασικός λόγος καθυστέρησης είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές ως προς το ποσοστό μεταπώλησης του Μπράβο.

Στη Ρεάλ θεωρούν ότι είναι μια ισχυρή κίνηση ενίσχυσης για την Καστίγια ακόμη και για το Youth League και με το Ραούλ σε ρόλο δασκάλου ευελπιστούν ότι μπορεί να προκύψει προώθησή του στην πρώτη ομάδα εν ευθέτω χρόνω. Ο Ίκερ Μπράβο κατέγραψε από μια συμμετοχή στην Μπουντεσλίγκα και το Γερμανικό Κύπελλο τη φετινή χρονιά με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.