Δημοσίευμα από την Ρουμανία αναφέρει πως ο Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πάρμα στην Serie A.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ρουμανική ιστοσελίδα «prosport», οι άνθρωποι της Πάρμα, οι οποίοι παρακολουθούσαν εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα την πορεία του Ρασβάν Λουτσέσκου, προσέγγισαν τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Μάλιστα, στην Ρουμανία αναφέρουν πως ο 52χρονος Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται μια «ανάσα» από το να κάτσει στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου και πως μέχρι σήμερα (18/04) το απόγευμα αναμένεται να δώσει την απάντησή του στους ιθύνοντες της Πάρμα.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένα βήμα από την Πάρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα απαντήσει στην πρότασή της μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Ο ιδιοκτήτης της Πάρμα υποσχέθηκε στον Λουτσέσκου ότι αν συμφωνήσει να πάει στη Serie B, θα κάνει ό,τι μεταγραφές ζητήσει -ακόμα και Ρουμάνους- ώστε να γυρίσει στη Serie A.

Ο Κάιλ Κράουζε, ιδιοκτήτης της Πάρμα είναι αποφασισμένος να προσλάβει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως έχει δώσει περιθώριο 24 ωρών στον Ρουμάνο για να απαντήσει στην πρότασή του. Ο Λουτσέσκου αφότου έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ δεν ήθελε να συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως το καλοκαίρι, όμως τώρα τα σχέδιά του ανατράπηκαν», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.