Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μετά την επίθεση σε δύο κληρικούς, οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική του Ρίου.

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών βρίσκεται ο Γιώργος Μπάρλος. Προηγήθηκε σχετική εισαγγελική εντολή έπειτα από τις επιθέσεις του επικεφαλής της διοίκησης της Παναχαϊκής σε δύο κληρικούς.

Μετά το επεισόδιο που είχε την Τρίτη (20/07) στο Επισκοπείο, η οικογένεια του Μπάρλου υπέβαλε αίτημα για εγκλεισμό του στην Ψυχιατρική Κλινική. Λίγες ώρες μετά ο Μπάρλος επιτέθηκε σε δύο κληρικούς και με εισαγγελική απόφαση έγινε η νοσηλεία του.

Οι γιατροί, σύμφωνα με το «pelop.gr», εξέτασαν τον Μπάρλο και δεν διαπίστωσαν κάποια βαριά ψυχιατρική πάθηση. Είναι συνεργάσιμος και σύντομα θα πάρει εξιτήριο. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για περίπτωση ανθρώπου που εκρήγνυται κάτω από συνθήκες στρες. Μάλιστα, ο δικηγόρος του Κώστας Κρεμμύδας υποστήριξε ότι μόλις πάρει εξιτήριο, θα διευκολύνει τις διοικητικές εξελίξεις, προκειμένουν να προχωρήσουν οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς επενδυτές.