Η Κατερίνα Στεφανίδη, με ανάρτηση στα Social Media,αευχαρίστησε όλους όσους την στηρίζουν,στα καλά και στα κακά,όπως είπε.

Μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, η σπουδαία Κατερίνα Στεφανίδη ευχαρίστησε όσους την στηρίζουν και… έβγαλε τοπ καπέλο στον σύζυγό της.

«Δεύτερη στην Ευρώπη! Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε. Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.

Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου Μίτσελ Κρίερ ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην Βίλμα Μούρτο που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την Τίνα Σουτέι η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα. Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά», έγραψε αναλυτικά.