Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήμερα του μεγάλου του τελικού, έχει τα γενέθλιά του και ο μικρότερος του αδερφός Πέτρος, του ευχήθηκε από τα social media.

Ο Έλληνας τενίστας “κλείνει” τα 20 του χρόνια και ο αδερφός του, του ευχήθηκε καλώντας τον γίνει… πεινασμένο λιοντάρι.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει γενέθλια στο γήπεδο και τον τελικό του Rogers Cup κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

Ο μικρότερος αδερφός του ηλικίας 18 ετών Πέτρος (τα άλλα αδέρφια είναι ο Παύλος 12 χρονών και η Ελισάβετ 10 χρονών) ευχήθηκε στην… πηγή έμπνευσής του.

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μεγάλο αδερφό. Το να γράφεις ιστορία έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για σένα. Με εμπνέεις τόσο πολύ κάθε μέρα, κάθε φορά που εμφανίζεσαι σε ένα κορτ για τένις και κάνεις αυτό για το οποίο είσαι προικισμένος. Αλλά πιο πολύ με εμπνέεις έξω από το γήπεδο, με την ωριμότητα και την ταπεινότητα.

Έχεις περάσει τόσο δύσκολες στιγμές στην ζωή σου και πάντα ήξερα πόσο δυνατός και αφοσιωμένος είσαι στο να ξεπερνάς τις δυσκολίες, να μαθαίνεις από αυτές και να προοδεύεις.

Είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής που ξέρω και το απέδειξες σήμερα (σ.σ χθες) για ακόμα μία φορά. Εμπνέεις τον καθένα εκεί έξω, συνέχεια πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι ένα λιοντάρι τρέχει γρηγορότερα όταν είναι πεινασμένο!»