Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τάισον, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου της ομάδας του απ την ΑΕΚ.

Αποκτήθηκε ως μία «ένεση» ποιότητας και εκ του αποτελέσματος δικαίωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιλογή τους. Σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε το πρόσημο του Τάισον ήταν θετικό, ένας ηγέτης στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου και μία προσωπικότητα εντός γηπέδου.

Η κίνηση που έγινε το περασμένο Γενάρη, με βάση τα χαρακτηριστικά, το βιογραφικό, την εμπειρία και τις παραστάσεις δείχνουν στους Θεσσαλονικείς το δρόμο για όλα όσα τους έλειψαν φέτος. Γι΄αυτό που αναζητά ο Λουτσέσκου.

Σε ένα εξάμηνο παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Τάισον έγινε κομμάτι της ομάδας και μετά το τέλος της σεζόν τοποθετήθηκε για τους πρώτους του μήνες στην Θεσσαλονίκη και στους ασπρόμαυρους. Η από κοινού ιστορία ΠΑΟΚ και Τάισον συνεχίζεται και του χρόνου καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο ίδιος ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του χαμένου τελικού, προετοιμαζόταν για μέρες για το τελευταίο ραντεβού της σεζόν αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή. Ένας Τάισον δεν έφτανε στον ΠΑΟΚ που έριξε με οδυνηρό τρόπο αυλαία στις υποχρεώσεις του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους ανθρώπους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα και την πραγματική τους υποστήριξη από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα και σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι κομμάτι αυτής της ομάδας και της ιστορίας της. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας. ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Βραζιλιάνος προτού αναχωρήσει από την Ελλάδα.