Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε στη Liga TV και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στην Μπενφίκα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να φτάσει μακριά στο Μουντιάλ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος διανύει την πέμπτη του χρονιά στην Μπενφίκα και στην Primeira Liga και μιλώντας στη Liga TV αναφέρθηκε στο Μουντιάλ, τους “αετούς” και την ατμόσφαιρα της ομάδας, αλλά και το βραβείο του κορυφαίο τερματοφύλακα για τον Σεπτέμβριο.

“Έχει ενδιαφέρον το Μουντιάλ, γιατί μπορούν να συμβούν όλα. Ακόμα κι αν είσαι η καλύτερη ομάδα, μπορείς να χάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει τα πάντα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, σχεδόν όλα. Ελπίζω η Πορτογαλία να πάει πολύ μακριά, της εύχομαι τα καλύτερα. Και μετά εύχομαι στους παίκτες της Μπενφίκα ό,τι καλύτερο, να παραμείνουν υγιείς και να τα καταφέρουν”.

Όσον αφορά για το ότι αδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα για τον μήνα Σεπτέμβριο ανέφερε:

“Πρώτα απ’ όλα, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με ψήφισαν. Είναι σίγουρα ωραίο να κερδίζεις ένα βραβείο όπως αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι ομαδική προσπάθεια. Η ομάδα σε βοηθά να κερδίσεις αυτά τα βραβεία. Και αν η ομάδα πάει καλά, θα βελτιώνεσαι πάντα ως παίκτης”.

Στη συνέχεια στάθηκε στην Μπενφίκα, σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα: “Η ατμόσφαιρα στην ομάδα μας φαίνεται μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και έξω από το γήπεδο. Το κλίμα είναι πολύ οικείο και πολύ καλό. Καταλήγουμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί έξω από το γήπεδο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μας για τη φετινή σεζόν. Νομίζω ότι παίξαμε ένα πολύ επιθετικό και πολύ θαρραλέο ποδόσφαιρο”.