Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μπάγερ Λεβερκούζεν κόντρα στην ερασιτεχνική Άιντραχτ Νόρντεστεντ, την οποία διέλυσε με 7-0 κι εξασφάλισε την παρουσία της στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας! Ντεμπούτο και… σεφτέ με τις «ασπιρίνες» για τον Σικ!

Τέλος καλό, όλα… καλά, αν και πολύ πιο δύσκολα για την Χόφενχαϊμ, που χρειάστηκε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να πάρει το «εισιτήριο» πρόκρισης απέναντι στην Τσέμνιτσερ, με 3-2, στο ντεμπούτο του Χένες στον πάγκο της! Μάλιστα, για να συμβεί αυτό χρειάστηκε άλλη μια εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα, από τον Κράμαριτς, στο 111ο λεπτό της παράτασης…

Η νεοφώτιστη στη Bundesliga Στουτγκάρδη επικράτησε… όσο δύσκολα φανερώνει το τελικό 1-0 της Χάνσα μέσα στο Ροστόκ, με το τέρμα του Γουαμαβιντουγκά στο 42’ κι ενώ στο ξεκίνημα της ίδιας φάσης ο Ντιντάβι είχε δοκάρι να αποδεικνύεται αρκετό για την πρόκριση.

Εντυπωσιακά «διπλά» κατέγραψαν Κίελο και Πάντερμπορν, με 1-7 και 0-5, απέναντι σε Άρλεν και Βίντενμπρικ αντίστοιχα, ενώ και η Φράιμπουργκ εξασφάλισε την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Μάνχαϊμ με 2-1, χάρη σε γκολ του Σμιντ στο 79ο λεπτό.