Σύμφωνα με την Equipe, ο Ματίας Αλμέιδα εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα της Μαρσέιγ για την επόμενη μέρα στον πάγκο της, ωστόσο δεν αποτελεί τη Νο1 επιλογή.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, με τους ανθρώπους των Μασσαλών να ψάχνουν σταθερότητα, θέλοντας να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος. Έτσι, στόχος τους είναι μέχρι το τέλος του Μαΐου να έχουν βρει τον εκλεκτό.

H γαλλική εφημερίδα Equipe παρουσίασε τα δεδομένα σχετικά με τη θέση του προπονητή. Μεταξύ των υποψηφίων ονομάτων παραμένει αυτό του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται στα υπόψιν των Μασσαλών και μάλιστα το προφίλ του αρέσει στον Λονγκόρια.

Ωστόσο, οι Γάλλοι αναφέρουν πως τη δεδομένη στιγμή δεν είναι η Νο1 επιλογή, με την Μαρσέιγ να έχει θέσει διαφορετικές προτεραιότητες. Ο Σέρχιο Κονσεϊσάο της Πόρτο είναι ο βασικός υποψήφιος και αυτό το deal θέλουν να επιτύχουν οι Μασσαλοί.

Στο Νο2 έρχεται το όνομα του Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Λιλ. Η Μαρσέιγ τερμάτισε στην 8η θέση της Ligue 1 με 50 βαθμούς.