Ο Πανιώνιος μετά τη σύσταση της νέας ΠΑΕ προχωράει στην αλλαγή του σήματός του, όπως όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ζητά από τους φιλάθλους του να το επιλέξουν.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες (και συγκεκριμένα στη Super League 2) και τη νέα σεζόν θα προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή, καθώς ανακοίνωσε ότι αλλάζει σήμα.

Μάλιστα το νέο σήμα θα το επιλέξουν οι φίλοι του ιστορικού σε ψηφοφορία στο Facebook, αρκεί να αντιδράσουν στο ποστ που έκανε ο ερασιτέχνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου: “Αγαπητοί μας φίλαθλοι, με αφορμή τη σύσταση της νέας ΠΑΕ μας μεταξύ όλων των απαραίτητων διαδικασιών βρισκόμαστε και στην διαμόρφωση του νέου μας σήματος.

Βασικός μας γνώμονας κατά τη δημιουργία των δυο επικρατέστερων εκδοχών που σας παρουσιάζουμε είναι ο σεβασμός στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το βαρύ όνομα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και η μακραίωνη ιστορία του.

Αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του Συλλόγου μας αδιαμφισβήτητα είστε όλοι εσείς, ο κόσμος μας, που πάντα ήσασταν εκεί και στηρίξατε την ομάδα ανεξάρτητου αντιπάλου και κατηγορίας, όποτε άμεση και κοινή απόφαση ολων μας ήταν την τελική απόφαση και επιλογή του σήματος να την κάνετε εσείς μέσα από εδώ.

Η ψηφοφορία είναι απλή:

Σχολιάστε κόκκινη καρδιά για την εκδοχή με την Ιωνική ασπίδα.

Σχολιάστε μπλε καρδιά για την στρογγυλή εκδοχή.

Στην επόμενη μέρα θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάνω από όλα!”.