Τις παρθενικές του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Super League πραγματοποίησε ο Αντρέα Ανιέλι, που τόνισε πως το καλό του ποδοσφαίρου είναι η συγκεκριμένη λίγκα.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ αναλαμβάνει χρέη προέδρου και στη στη νεοσύστατη ευρωπαϊκή Super League ενώ ο Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους, θα είναι αντιπρόεδρος. Ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκονέρι» μίλησε για τη νέα λίγκα και τόνισε πως στόχος τους είναι να βάλουν το παιχνίδι σε βιώσιμη τροχιά για το μέλλον, αυξάνοντας σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη και δίνοντας στους φιλάθλους και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μία κανονική ροή σημαντικών αγώνων.

«Οι 12 ιδρυτικοί σύλλογοι αντιπροσωπεύουν δισεκατομμύρια φιλάθλους από όλη την υφήλιο και 99 ευρωπαϊκά τρόπαια. Μαζί έχουμε έρθει σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δίνοντας τη δυνατότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να μεταμορφωθούν, βάζοντας το παιχνίδι που αγαπάμε σε βιώσιμη τροχιά για το μέλλον, αυξάνοντας σημαντικά την οικονομική αλληλεγγύη και δίνοντας στους φιλάθλους και στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μία κανονική ροή σημαντικών αγώνων, που θα θρέψουν το πάθος τους για το παιχνίδι, όσο τους προσφέρουμε ινδάλματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΟ Φοξ έδωσε ένα καλό μάθημα στους Μάβερικς, άστοχος ο Ποκουσέφσκι για τους Θάντερ (vid)
Επόμενο άρθροΝέβιλ: «Είμαι αηδιασμένος»