Νέα εγκώμια από τον προπονητή της Στουτγκάρδης για τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Το εγκώμιο του Ντίνου Μαυροπάνου έπλεξε σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο ο τεχνικός της Στουτγκάρδης, Πελεγκρίνο Ματαράτσο ζητώντας, ωστόσο, απ’ όλους να μην συγκρίνουν τον διεθνή αμυντικό με τους θρύλους του παρελθόντος, όπως ο Λούσιο και Μαρσέλο Μπορντόν.

«Δεν μου αρέσουν πολύ οι συγκρίσεις του Μαυροπάνου με τον Μαρσέλο Μπορντόν ή τον Λούσιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ματαράτσο. «Είναι ο Ντίνος Μαυροπάνος και τα δυνατά του σημεία είναι τα δυνατά του σημεία που συνδέονται στενά με την προσωπικότητά του», είπε χαρακτηριστικά ο Ματαράτσο, ο οποίος υπογράμμισε ότι «κάποια στιγμή όλοι οι παίκτες συγκρίνονται με κάποιους άλλους, αλλά αυτό στη συνέχεια είναι και λίγο άδικο».

Να θυμίσουμε πως μέσα στην εβδομάδα ο Ματαράτσο είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τον Έλληνα άσο.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Bundesliga, ο Ματαράτσο εγκώμιασε τον Έλληνα διεθνή για όσα κάνει τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις, ενώ τον παρομοίασε ως «μονομάχο» σε ρωμαϊκή αρένα.

«Ο Μαυροπάνος έχει καρδιά, ενέργεια και αποφασιστικότητα, χρειαζόμαστε παιδιά σαν αυτόν», δήλωσε ο Ματαράτσο, ο οποίος στη συνέχεια εξήρε τη σωματική διάπλαση του Έλληνα διεθνή. «Είναι ο μονομάχος μας, ένα τέρας από άποψη σωματικής διάπλασης», είπε ακόμη ο άλλοτε βοηθός του Νάγκελσμαν.

«Ο Ντίνος είναι ένα πρωτότυπο για όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτή η ομάδα: δουλεύει πάντα, με την επιθυμία να κερδίζει και να βελτιώνεται συνεχώς», δήλωσε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης, Σβεν Μισλίντατ.

«Και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν γίνεται αρνητικός. Επικοινωνεί πάντα καλά με τους συναδέλφους του και πάντα κοιτάζει μπροστά», συμπλήρωσε ο Σβεν Μισλίντατ.