Ο Τζέισον Σάντσο εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό ανάγκασε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον καλέσει στην Εθνική Ανδρών.

Ο 18χρονος ξεχωρίζει με τα όσα κάνει μέσα στο γήπεδο και έτσι έπεισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει για την αναμέτρηση με την Κροατία για τους ομίλους του Nations League. 

Από την πλευρά του ο παίκτης της Ντόρτμουντ μίλησε για αυτό το γεγονός, ενώ σχολίασε την επιλογή του να υπογράψει στην γερμανική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήση την Εθνική: «Ήμουν στην προπόνηση όταν έμαθα την κλήση μου στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και αμέσως κάλεσα τους γονείς μου. Είναι πολύ χαρούμενοι για εμένα. Δεν σταμάτησα να χαμογελαώ ολόκληρη την ημέρα». 

Για την επιλογή της Ντόρτμουντ: «Δεν επιθυμούν όλοι να αγωνίζονται στις μικρές ηλικιακά ομάδες των συλλόγων, όπως είναι η Κ23. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο. Πρέπει να αποφασίσεις ποια είναι η κατάλληλη απόφαση για σένα. Δηλαδή, πρέπει να διαλέξεις είτε να αλλάξεις ομάδα είτε να μείνεις. Τότε πρέπει να πολεμήσεις για την θέση σου στην ομάδα. Απλά ένιωσα ότι το καλύτερο πράγμα για εμένα ήταν να πάω στην Ντόρτμουντ».