Ετοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Σέρχι Ενρίχ ήταν η Σάλκε. Ωστόσο, ένα ερωτικό βίντεο στο οποίο συμμετείχε ο παίκτης στάθηκε αφορμή για να «χαλάσει» η μεταγραφή.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έφτασε στην Γερμανία την περασμένη Τρίτη για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα και συμφωνημένα, οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας «έκαψαν» τη μετακίνησή του.

Ο ίδιος ο σύλλογος επιβεβαίωσε, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν πρόκειται να κάνει τελικά δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Για ποιο λόγο αντέδρασαν οι οπαδοί; Εξαιτίας ενός βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο που είχε κυκλοφορήσει το 2016. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ενρίζ μαζί με έναν ακόμα άνδρα και μια γυναίκα. Το βίντεο είχε κυκλοφορήσει από τους δύο άνδρες χωρίς την συναίνεση της γυναίκας.

Οι δύο άνδρες καταδικάστηκαν σε διετή φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Έτσι, ο Ισπανός άσος, ο οποίος αποχώρησε μετά το τέλος της περσινής σεζόν από την Έιμπαρ, παραμένει χωρίς ομάδα.