Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από την Μπάγερν Μονάχου έστειλε ο Όλιβερ Καν, αναφέροντας ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει όπως θα ήθελε την κατάκτηση του τίτλου!

Εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, οι οποίοι πλήρωσαν τις επιλογές τους στην κατάρτιση ενός ρόστερ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του… διαζυγίου, ο θρυλικός τερματοφύλακας των Βαυαρών και μέχρι πρότινος CEO του συλλόγου έστειλε το μήνυμά του μέσω Social Media, στέλνοντας συγχαρητήρια και τονίζοντας ότι η διοίκηση δεν του επέτρεψε να βρεθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να πανηγυρίσει όπως θα ήθελε την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Η ανάρτηση του Όλιβερ Καν:

«Απίστευτο! Μεγάλο επίτευγμα, συγχαρητήρια παιδιά. Πάντα σας το έλεγα. Πάντα να δίνετε τα πάντα μέχρι το τέλος και να μην τα παρατάτε. Είμαι περήφανος για εσάς και γι’ αυτό το επίτευγμα. Θα ήθελα να πανηγυρίσω με εσάς, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι παρών, γιατί μου απαγορεύτηκε από τον σύλλογο. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν».