Ο 20χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός, Φλοριάν Βιρτς, θα συνεχίσει  να φοράει τα χρώματα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και για την επόμενη σεζόν.

Η Λεβερκούζεν ανανέωσε το καλοκαίρι τη συνεργασία της με το νέο μεγάλο αστέρι της, τον Φλόριαν Βιρτς, αλλά ξέρει πως είναι εξαρετικά δύσκολο να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό της, καθώς και ο ίδιος θέλει να κάνει το «άλμα» στην καριέρα του.

Ο 20χρονος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ο οποίος είναι στο «στόχαστρο» των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων, υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μπάγερ έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά θεωρείται αδύνατο να μείνει έως τότε στο «Μπάι Αρίνα».

Το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων παραμένει έντονο, αλλά σύμφωνα με το «Sky Sports» της Γερμανίας, δε θέλει να φύγει εκτός συνόρων και προτιμά να φορέσει το καλοκαίρι τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως ο πατέρας του, Χανς-Γιοακίμ Βιρτζ, ξεκαθάρισε πως ο διεθνής άσος θα παίξει και την επόμενη σεζόν στην Μπάγερ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του το καλοκαίρι του 2025: «Είναι σίγουρο πως και τη νέα σεζόν θα παίξει στη Λεβερκούζεν. Το καλοκαίρι του 2025 θα επανεξετάσει τα δεδομένα.»

Και η διοίκηση της Λεβερκούζεν από την πλευρά της τονίζει κατηγορηματικά πως ο νεαρός άσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τον Ιανουάριο, καθώς διεκδικεί την κατάκτηση του τίτλου, ενώ και το καλοκαίρι θα τον κρατήσει στο ρόστερ της, παρά τα 100 εκατ. που προσφέρονται για τα δικαιώματα του.