Ο Σαντιό Μανέ θεωρείται κάτοικος Μονάχου, αφού φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Μπάγερν και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (21/6).

Ο Σενεγαλέζος έχοντας μια εντυπωσιακή πορεία με την Λίβερπουλ στην Premier League και στο Champions League, δήλωσε ότι ήταν αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του στην Γερμανία όταν έμαθε το ενδιαφέρον από τους Βαυαρούς.

«Όταν ο ατζέντης μου μου είπε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της Μπάγερν, ενθουσιάστηκα αμέσως», είπε στην BILD. «Είδα τον εαυτό μου εκεί αμέσως. Για μένα ήταν το σωστό κλαμπ την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο και η ομάδα παλεύει πάντα για κάθε τίτλο. Έτσι, για μένα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και η σωστή απόφαση να έρθω εδώ», αποκάλυψε.

«Ο ατζέντης μου μου είπε ότι υπήρχαν έρευνες από άλλους συλλόγους. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αλλά ένιωσα την αίσθηση αμέσως όταν η Μπάγερν μου παρουσίασε το σχέδιό της. Βρέθηκα στο πλάνο της Μπάγερν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο».

Ο Μανέ ρωτήθηκε αν θα οδηγήσει τη νέα του ομάδα σύντομα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. «Δεν θέλω να πω όχι», είπε. «Κάθε παιδί θέλει να κερδίσει το Champions League, κάθε ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι με μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική ομάδα τώρα. “Αλλά είναι ακόμα λίγο νωρίς για να μιλήσουμε για τον τελικό του Champions League, δεν έχουμε παίξει ακόμη ούτε ένα παιχνίδι μαζί. Ωστόσο, θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό», τόνισε.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός κατέκτησε με την Λίβερπουλ Premier League , Champions League και Super Cup και σημείωσε με τον σύλλογο 120 γκολ, και τώρα θέλει να μείνει το όνομα του και στην ιστορία του γερμανικού συλλόγου.