Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, θα μείνει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έπειτα από την επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε όπως δήλωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο τεχνικός των Βαυαρών Γιούλιαν Νάγκελσμαν σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την επέμβαση, στην οποία και υποβλήθηκε ο πλάγιος επιθετικός ανέφερε ότι πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

«Υπήρξε ένα μικρό ζήτημα με τους καρδικούς παλμούς του» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, για να προσθέσει στην συνέχεια των λεγομένων του τα εξής: «Είχε για λίγο, λίγο λιγότερο αέρα. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το χειρουργείο. Χειρουργήθηκε χθες. Την Τρίτη θα ξεκινήσει προπόνηση και δεν θα μείνει έξω για περισσότερο από μιάμιση εβδομάδα ή δύο εβδομάδες. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα. Νιώθει καλά, δεν πονάει».

Τέλος αναφερόμενος στο ξεκίνημα της Μπάγερν στο πρωτάθλημα και τον μέχρι στιγμής απολογισμό της, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας μιλώντας για το παιχνίδι απέναντι στην Μπόχουμ ανέφερε τα εξής: «Δεν νιώθω ότι πρέπει να δώσω κίνητρα στους παίκτες μου.Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Στη Bundesliga δεν είμαστε εκεί όπου θέλουμε να είμαστε. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση».