Όπως αποκαλύπτει το Kicker, Τζαμάλ Μουσιάλα και Σερτζ Γκνάμπρι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές στις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα τρεις από τους πέντε ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές των Βαυαρών σκέφτονταν να υποχωρήσουν και να κάνουν το εμβόλιο, ενώ το «Kicker» αποκάλυψε πως οι δύο εκ των πέντε έκαναν ήδη τη πρώτη δόση.

Ο Σέρζ Γκνάμπρι δέχτηκε και έκανε το εμβόλιο, ενώ το ίδιο έπραξε και ο νεαρός Τζαμάλ Μουσιάλα, ο οποίος εν τέλει άλλαξε τη στάση του. Σειρά αναμένεται να πάρουν ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μισέλ Κουισάνς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την ίδια πρόθεση ο Ερίκ Τσούπο-Μοτίνγκ.

«Αποκλειστικό: Δύο παίκτες της Μπάγερν εμβολιάσθηκαν. Υπάρχει κινητικότητα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σερτζ Γκνάμπρι και ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκαναν την πρώτη δόση ενώ ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Μίκαελ Κουϊζάνς σκέφτονται να κάνουν το ίδιο. Ο Μουσιάλα βρισκόταν στο τελευταίο επίπεδο κινδύνου, καθώς έκλεισε τα 18 του χρόνια τον περασμένο Φεβρουάριο και μέχρι τον Αύγουστο δεν θεωρήθηκε απαραίτητος ο εμβολίασμός του» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα του Kicker.