Οι Αλάμπα και Μπόατενγκ ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Μπάγερν Μονάχου , με τη διοίκηση να δείχνει ενδιαφέρον για τον Κουλιμπαλί.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε και η μεταγραφή του Νταγιότ Ουπαμεκανό, με τον 22χρονο Γάλλο να «μετακομίζει» το προσεχές καλοκαίρι από την Λειψία στο Μόναχο, ενώ πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπάγερν βρίσκεται και ο 23χρονος Ομάρ Ρίτσαρντς από την Ρέντινγκ.

Όμως οι Βαυαροί δεν σταματούν εκεί, καθώς θέλουν ν’ αποκτήσουν και τον Καλιντού Κουλιμπαλί από την Νάπολι, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αμυντικό «δίδυμο» στο κέντρο της άμυνας.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Il Mattino», η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει καταθέσει πρόταση στους ιθύνοντες της Νάπολι για την απόκτηση του 29χρονου Σενεγαλέζου, που φθάνει στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Κι εάν υπό… φυσιολογικές συνθήκες ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, θα είχε απορρίψει χωρίς συζήτηση αυτήν την πρόταση, οι οικονομικές επιπτώσεις που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού σε διεθνές επίπεδο τον κάνει να την εξετάζει πολύ σοβαρά.