Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο αίμα, καθώς συμφώνησε με τη Ρεν για την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Ματίς Τελ, έναντι του ποσού των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μεταγραφή με φόντο το μέλλον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Μπάγερν Μονάχου! Παρά τη φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι Βαυαροί δεν σκοπεύουν να τον αντικαταστήσουν με έναν «έτοιμο» παίκτη και αντ΄αυτού είναι πρόθυμοι να ρίξουν χρήμα στο «νέο αίμα».

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα έδωσε τα χέρια με τη Ρεν για την απόκτηση του 17χρονου σέντερ φορ, Ματίς Τελ, για το ποσό των 28,5 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Από την πλευρά του, ο νεαρός Γάλλος θα βάλει την υπογραφή του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Γερμανία για τα επόμενα πέντε χρόνια. Την περσινή περίοδο ο Τελ κατάφερε να κάνει το ξεπέταγμα στη Ρεν και να λάβει τις πρώτες του κλήσεις στην πρώτη ομάδα, σημειώνοντας συνολικά 10 συμμετοχές.

Ο ίδιος μάλιστα έχει αποχαιρετήσει ήδη άπαντες στο γαλλικό κλαμπ και μετράει αντίστροφα για την παρουσίασή του από τη Μπάγερν που βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας ακόμα καλοκαιρινής μεταγραφής.