Ανοικτή σε προτάσεις σχετικά με την πώληση του Κίνγκσλεϊ Κομάν φέρεται να είναι η Μπάγερν.

Να αποφύγει μια νέα υπόθεση ανάλογη με αυτή του Νταβίντ Αλάμπα θέλει η Μπάγερν.

Η διοίκηση των Βαυαρών έχει κάνει δύο φορές πρόταση στον Κίνγκσλεϊ Κομάν, για ανανέωση του συμβολαίου του . Ωστόσο ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 από την Γιουβέντους, για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, που του προτείνει η γερμανική ομάδα ζητά το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα διπλάσια δηλαδή χρήματα από αυτά που παίρνει αλλά και η αύξηση αυτή να γίνει από την νέα αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες της Μπάγερν , δεν θέλουν να επαναληφθεί μια παρόμοια περίπτωση, με αυτή του Αλάμπα, που απέρριπτε συνεχώς τις προτάσεις που του γίνονταν μέχρι που στο τέλος πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ.

Από την άλλη όμως δεν θέλουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Κομάν, καθώς σε περίπτωση που τελικά συμβεί αυτό, τότε θα διαταραχτούν οι ισορροπίες με τους άλλους σούπερ σταρ της ομάδας, οι οποίοι επίσης με την σειρά τους θα αξιώσουν αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Bild», η Μπάγερν είναι ανοικτή σε προτάσεις σχετικά με την πώλησή του.

Προηγούμενο άρθρο“Έκλεισε στην Ανόρθωση ο Χριστοδουλόπουλος”
Επόμενο άρθροUEFA: Δεν θα μπουν σε πειθαρχικές διαδικασίες Κριστιάνο, Πογκμπά και Λοκατέλι!