Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν σχολίασε τον βαρύ αποκλεισμό από τη Γκλάντμπαχ ενόψει Ουνιόν Βερολίνου, τονίζοντας πως αποδείχθηκε πως είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.

«Δείξαμε πως είμαστε ευάλωτοι, αλλά είναι σημαντικό να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό το παιχνίδι. Ήταν ιστορική (σ.σ. ήττα) και οφείλουμε να δεχθούμε την κριτική. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό» δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα λόγω COVID-19 και είδε από το σπίτι του τη συντριβή των Βαυαρών με 5-0 από τη Γκλάντμπαχ.

«Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Μπορεί να κάνουμε λάθη και, σε συνδυασμό με έναν καλό αντίπαλο και τη δική μας κακή μέρα, βρέθηκαμε να δεχόμαστε τρία γκολ στα πρώτα 21 λεπτά» πρόσθεσε ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι… ούρλιαζε παρακολουθώντας το ματς της περασμένης Τετάρτης (27/10) από το σπίτι του.

«Δεν πρέπει να μας αποσπούν όλα τα κολακευτικά λόγια, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κ.λπ. Πρέπει να εστιάσουμε στο να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε η Μπάγερν και ότι όντως ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σαν πρωταθλητές, πρέπει να σηκωθούμε και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση. Όλοι εκπλαγήκαμε λίγο από αυτό που συνέβη την Τετάρτη και συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό» είπε ακόμη ο Νάγκελσμαν, που θα απουσιάσει από τον πάγκο των Βαυαρών και στο ματς με την Ουνιόν.