Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Λειψία έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού σε περίπτωση αποχώρησης του.

Η επίσημη δήλωση του Χανσι Φλικ για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Βαυαρούς δημιουργεί ένα μεγάλο ντόμινο που δημιουργεί μία και μόνο ερώτηση; Ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Σάλτσμπουργκ;

Όπως όλα δείχνουν ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν είναι ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό σε όλη την Γερμανία.

Παρότι ο 33χρονος τεχνικός έχει αρνηθεί πολλάκις πως βρίσκεται σε επαφές με τους Βαυαρούς και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Λειψία ως το 2023 (χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης) στην Γερμανία υποστηρίζουν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Νάγκελζμαν θα μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα η Λειψία φέρεται να έχει βρει και τον πιθανό αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του νυν τεχνικού της (αδελφοποιημένης) Red Bull Σάλτσμπουργκ, Τζέσε Μαρς, ο οποίος στο παρελθόν είχε δουλέψει ως assistant στην Λειψία στο πλευρό του Ράλφ Ράνγκνινγκ.