Για τα προβλήματα στην κοινωνική του ζωή και την έλλειψη επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, μίλησε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις.

Σε μια πρωτόγνωρη εξομολόγηση που θα… συζητηθεί για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, προχώρησε ο Αλφόνσο Ντέιβις.

Ο Καναδός παίκτης μιλώντας σε ζωντανή ροή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitch, παραδέχθηκε πως η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι υπεροχή, αλλά έξω από αυτό, οι δυσκολίες στην κοινωνική ζωή και την συναναστροφή με τους γύρω του είναι πολύ δύσκολη.

«Είναι λίγο ανησυχητικό να μην έχεις κάτι να κάνεις, ειδικά όταν όλοι οι φίλοι σου έχουν δουλειά», είπε αρχικά ο Καναδός και συνέχισε: «Η ζωή ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι υπέροχη για να χαλαρώνεις και να την απολαμβάνεις. Αλλά μετά την προπόνηση, δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις».

Στη συνέχεια, ο 24χρονος εξήγησε τη δύσκολη κατάσταση που ζει στο Μόναχο: «Επειδή δεν έχω οικογένεια και η κοπέλα μου δεν μένει μαζί μου, είμαι μόνος. Πιθανότατα έχω περίπου πέντε φίλους. Είμαι ένας διάσημος… αποτυχημένος», ήταν τα λόγια του Ντέιβις, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πλειονότητα των παικτών αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς μετακινούνται από τη μια χώρα στην άλλη.