Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε το βραβείο του “The Best”, παίρνοντας μία άτυπη εκδίκηση για την απώλεια της “Χρυσής Μπάλας”.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να πήρε σπίτι του την Χρυσή Μπάλα, όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πήρε την άτυπη εκδίκησή του στα βραβεία της FIFA «The Best».

Ο Πολωνός σέντερ-φορ της Μπάγερν Μονάχου πήρε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την διάκριση στο σπίτι του, αφού υπερίσχυσε του Αργεντινού άσου, αλλά και του επιθετικού της Λίβερπουλ, ο οποίος κατετάγη τρίτος:

«Σας ευχαριστώ όλους πάρω πολύ. Είναι μεγάλη τιμή που παίρνω αυτό το βραβείο και νιώθω υπερηφάνεια. Ξέρω ότι ανήκει στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε κι άλλα παιχνίδια. Είναι ιδιαίτερο να δουλεύει κανείς με τέτοιους τύπους γύρω του.

Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί να σπάσω το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με 41 γκολ σε 29 παιχνίδια. Αν με ρωτούσε κάποιος πριν λίγα χρόνια, αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, θα έλεγα ότι ήταν αδύνατον. Λέω και σε αυτόν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είχε τόσα ρεκόρ και ήταν πάντα το επόμενο μου βήμα να προσπαθήσω να τα καταρρίψω», ήταν τα λόγια του Πολωνού στράικερ.