Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα, 30ο από καταβολής Bundesliga και 31ο στην ιστορία του κλαμπ και έτσι ράβει το 5ο αστέρι στη φανέλα της, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Βαυαροί κατάφεραν γι’ ακόμα μια χρονιά να δείξουν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στη Γερμανία και κατέκτησαν ξανά τον τίτλο στην τελευταία χρονιά της θητείας του Χάνζι Φλικ στην άκρη του πάγκου.

Ο κύκλος του Φλικ ολοκληρώθηκε με την επέκταση της κατάληψης της κορυφής του γερμανικού πρωταθλήματος από τον σύλλογο της Βαυαρίας, όπου ο CEO Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, αποκάλυψε πως θα υπάρχει και 5ο αστέρι στη φανέλα από τη νέα σεζόν.

«Είναι η επιβράβευσή μας για τα 30 πρωταθλήματα από την ημέρα που ιδρύθηκε η Bundesliga το 1963. Είναι η απόλυτη απόδειξη της συνέπειας της ομάδας μας στο υψηλότερο επίπεδο» είπε ο θρύλος της Μπάγερν.

Όσον αφορά στ’ αστέρια που θα βρίσκονται πάνω από το έμβλημα στο σημείο της καρδιάς, το ένα είναι για τους τρεις πρώτους τίτλους, το δεύτερο είναι για την πρώτη πεντάδα τίτλων, το τρίτο για τους 10 τίτλους, το τέταρτο για τις 20 νίκες πρωταθλήματος και το πέμπτο θα αφορά τις 30 κατακτήσεις της Bundesliga.

Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε ο Σένκεφελντ – Χάνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας!
Επόμενο άρθροΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Μία σπουδαία οικογένεια από την αρχή ως το τέλος…»