Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει επανέλθει καλά μετά τη διακοπή, γνωρίζοντας νέα απώλεια βαθμών απέναντι στην Κολωνία (1-1), όπου μάλιστα κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο 90′ με τον Κίμιχ.

Το κλίμα μάλιστα στα ενδότερα της ομάδας χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο λόγω του Σερζ Γκνάμπρι, που επέλεξε στο ρεπό του να ταξιδέψει στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας, μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα με την Κολωνία.

Η απόφασή του αυτή εξόργισε τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, που κατηγόρησε τον Γερμανό επιθετικό για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, τονίζοντας ότι τα ρεπό πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ευκαιρίες για ξεκούραση.

«Είναι ερασιτεχνική η συμπεριφορά του. Ακριβώς αυτό που δεν είναι η Μπάγερν. Τριγυρνάει κάπου αντί να ξεκουράζεται. Γι΄αυτό παίρνεις ρεπό, για να ανακτήσεις δυνάμεις και να τα δώσεις όλα στο επόμενο παιχνίδι. Προφανώς και θα μιλήσουμε επ’ αυτού», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Γκνάμπρι, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός κόντρα στην Κολωνία αλλά ήταν σε κακή μέρα και αντικαταστάθηκε μόλις στο ημίχρονο.