Η Σάλκε δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει στις εξέδρες της, την Βέρντερ Βρέμης μετά το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στις τάξεις του συλλόγου.

Την Παρασκευή (25/09) η Σάλκε ανακοίνωσε ότι ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μπήκε σε καραντίνα και χάνει το ματς – κλειδί με την Βέρντερ Βρέμης (Σάββατο 26/09, 19:30, Cosmote Sport 3 HD).

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι βασιλικοί μπλε θα υποδεχθούν την Βέρντερ χωρίς την παρουσία φιλάθλων τους στις εξέδρες εξαιτίας του κρούσματος. Μάλιστα, η διοίκηση με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επιστροφή χρημάτων σε όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε ο σύλλογος θα είναι διαθέσιμος να φιλοξενήσει φιλάθλους στο Φέλτινς Αρένα. Υπενθυμίζεται, ότι στη Γερμανία συμφωνήθηκε να υπάρξει μία δοκιμαστική περίοδος έξι εβδομάδων, κατά την οποία θα μπορεί να ανοίξει το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, με τήρηση πολύ αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων και απαγόρευσης του αλκοόλ.