Η Στουτγκάρδη διέλυσε σε ένα ημίχρονο την Άιντραχτ και παρέμεινε ισόβαθμη με την Μπάγερν στη 2η θέση της Bundesliga.

Η Στουτγκάρδη συνεχίζει το… πάρτι της στην Bundesliga, διαλύοντας σε ένα ημίχρονο με 3-0 την Άιντραχτ για την 29η αγωνιστική και πιάνοντας ξανά την Μπάγερν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σερού Γκιρασί έδωσε για ακόμα μία φορά το σύνθημα της νίκης, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό για τους Σουηβούς. Ο επιθετικός από τη Γουινέα έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα και τα έξι σερί παιχνίδια όπου σκοράρει, δίνοντας ώθηση στους συμπαίκτες του.

Ο Ντενίζ Ουντάβ πήρε τη σκυτάλη ως είθισται από τον παρτενέρ του στην επίθεση και έκανε το 2-0 στο 17′, ενώ λίγο αργότερα έβγαλε την ασίστ στον Τζέιμι Λέβελινγκ, που κλείδωσε τη νίκη από το 1ο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο στο 2ο ημίχρονο, όμως οι λίγες τελικές τους δεν είχαν τύχη κι έτσι απομακρύνθηκαν από τα καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια.