Ο Τζέιντον Σάντσο θα επιστρέψει στο Νησί για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη από την πλευρά της Ντόρτμουντ.

Συγκεκριμένα, ο CEO των Βεστφαλών, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, επιβεβαίωσε ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει ουσιαστικά πωληθεί στους «κόκκινους διαβόλους».

«Υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν έχει επικυρωθεί ακόμα. Εκκρεμούν οι ιατρικές εξετάσεις. Όλα έχουν γίνει μετά από αίτημα του Σάντσο. Θα θέλαμε να τον διατηρήσουμε στην ομάδα. Συμπεριφέρθηκε στην ομάδα μας φανταστικά και αυτό κάνει τη διαφορά ειδικά όταν κάποιος επικοινωνεί με τόσο ξεκάθαρο τρόπο τι θέλει από το να σταματούμε να μας βοηθά δημιουργώντας ταραχές στην ομάδα. Είμαστε δυσαρεστημένοι που ο Σάντσο φεύγει, αλλά θα βρούμε μία λύση σίγουρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βάτσκε, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ντόρμουντ ήθελε 107 εκατομμύρια καθώς ο Άγγλος έκανε μία φοβερή χρονιά πέρυσι, με τη συμφωνία τελικά και με την πλευρά του παίκτη να πιέζει να κλείνει στα 85 εκατομμύρια.

Και ο Ρόζε έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Σάντσο, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική απώλεια.

«Ο Τζέιντον με την ποιότητα του έδινε το απρόσμενο. Κάθε προπονητής ήθελε να τον έχει. Ξέραμε ότι δε θα τον έχουμε την επόμενη σεζόν μαζί μας. Θα ψάξουμε για να τον αντικαταστήσουμε, θα βρούμε δημιουργικές λύσεις για το κενό που αφήνει.

Αξίζει να τονιστεί πως ποσοστό από την πώληση του Σάντσο διατηρεί και η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Άγγλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και έτσι θα καρπωθεί το 15% των χρημάτων που θα δοθούν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.