Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης θύμισε κάτι από τα περσινά και με εξαιρετική εμφάνιση έφτασε στο 3-4 στην έδρα της Βέρντερ, σπάζοντας αρνητικό σερί 11 αγώνων.

Τέλος στο αρνητικό σερί δίχως νίκη που είχε ξεκινήσει από πέρσι και έφτανε τα 11 παιχνίδια έβαλε η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που ξεμπούκωσε στην Βρέμη, θυμίζοντας την περσινή ομάδα.

Το γρήγορο γκολ του Μάριο Γκέτσε (2’) έδειξε την όρεξη των φιλοξενούμενων, που όμως πέρασαν μία πρώτη ψυχρολουσία

Η ειδική στις ανατροπές Βέρντερ Βρέμης γύρισε προσωρινά την αναμέτρηση με τα τέρματα των Γιουγνκ (14’) και Μπίτενκουρτ (17’), όμως αυτό δεν ήταν παρά μία αναλαμπή.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου αμέσως μετά το γκολ, άλλαξε τις ισορροπίες και οι φιλοξενούμενοι πήραν τον απόλυτο έλεγχο.

Το γκολ του Καμάντα ακυρώθηκε ως οφσάιντ (20’), όμως πριν βγει το ημίχρονο, είχαμε ανατροπή στην ανατροπή χάρη στα γκολ από Κόλο Μουανί (32’) και Λίντστρεμ.

Η χαριστική βολή ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Σο έκανε το 2-4 (49’), όμως η Βέρντερ που προερχόταν από δύο συνεχόμενες ανατροπές στις καθυστερήσεις, πήγε για ένα ακόμα θαύμα.

Έχασε πολλές ευκαιρίες, μείωσε σε 3-4 με πέναλτι του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις, όμως δεν απέφυγε την πρώτη φετινή της στην Bundesliga.