Ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του 2-2 στο Μόναχο ελπίζει να δει από τη Ρεάλ στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ο Κάρλο Αντσελότι.

«Πρόκειται για έναν ημιτελικό απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Μιλάμε για ένα ζευγάρι μεταξύ δύο συλλόγων με τεράστια ιστορία. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η Μπάγερν ήταν ανώτερη στο πρώτο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Η Μπάγερν, μαζί με τη Ρεάλ, είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε σε έναν ακόμη τελικό, άρα καταλαβαίνετε πως το κίνητρο είναι τεράστιο», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει αλλαγή στη θέση του τερματοφύλακα, μετά την επιστροφή του Κουρτουά στη δράση από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί τον Αύγουστο. «Θα παίξει ο Λούνιν. Ο Κουρτουά είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά χρειάζεται χρόνο μετά από τέτοια αποχή», ανέφερε ο Αντσελότι.