Τι κι αν κοντεύουμε τα δύο χρόνια με την πανδημία του κορωνοϊου στη ζωή μας, φαίνεται ότι τα τερτίπια του Covid-19 συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν.

Ρεπορτάζ της «Telegraph» αναφέρει πως η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γιουνγκ Μπόις την ερχόμενη Τετάρτη για την 6η αγωνιστική του Champions League είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί σε ουδέτερα έδρα, εκτός «Ολντ Τράφορντ».

Ο λόγος; Η μετάλλαξη «Όμικρον» του κορωνοϊού, η οποία έχει αναγκάσει πολλές χώρες να πάρουν νέες ταξιδιωτικές αποφάσεις στην προσπάθεια να περιορίσουν τη διασπορά του συγκεκριμένου στελέχους, το οποίο είναι υπό διερεύνηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Γιουνγκ Μπόις ενδέχεται να χρειαστεί να μείνει σε δεκαήμερη καραντίνα αν αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» και χρειαστεί να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελβετία, προκειμένου να μη… διασπείρει τη μετάλλαξη «Όμικρον» που ταξιδεύει πλέον στην Ευρώπη.

Σε αναζήτηση λοιπόν μίας ουδέτερης έδρας για το παιχνίδι της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουνγκ Μπόις, κάτι που δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα πρέπει να βρεθεί μία χώρα που θα θεωρηθεί ασφαλής.