Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Κράσνονταρ θα γίνει σε… ιδιαίτερες συνθήκες, αφού από το γήπεδο της Τούμπας οι παίκτες του Δικεφάλου θα βρεθούν στο αεροδρόμιο Μακεδονία και εν συνεχεία στη ρωσική πόλη.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στη Ρωσία οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν μια αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο της Κράσνονταρ και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους.

Aναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν την πρώτη μάχη με τους Ρώσους θα διεξαχθεί το πρωί της Δευτέρας (21.09) στο γήπεδο της Τούμπας στις 09:30. Τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 14:00 για το Κράσνονταρ με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η αποστολή με την άφιξη της στη Ρωσία θα κάνει μία αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο και θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου με τηλεδιάσκεψη, με τον Αμπέλ Φερέιρα να απαντά στις ερωτήσεις των εκποσώπων των ΜΜΕ που θα βρίσκονται στο Press Center.

Η συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη για τις 14:30, ενώ η ρώσικη ομάδα θα προπονηθεί στις 18:00 στο προπονητικό της κέντρο.