Ο Κριστιάν Καρεμπέ ρωτήθηκε για την αλλαγή της τελευταίας στιγμής και την χρησιμοποίηση του Χασάν αντί του Ελ Αραμπί, εξηγώντας πως ήταν για λόγους rotation.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, ρωτήθηκε από την Cosmote TV πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ομόνοια για την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να επιλέξει ως βασικό φορ τον Αχμέντ Χασάν αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και απέδωσε την επιλογή του κόουτς στο rotation.

Eίπε μεταξύ άλλων: «Νομίζω είναι μια απόφαση στο πλαίσιο του ροτέισον, μην ξεχνάτε ότι έχουμε τρία ματς κάθε εβδομάδα. Μπορεί να τον δέιτε σύντομα τον Ελ Αραμπί, στο δεύτερο ημίχρονο. Σημασία έχει ότι στον Ολυμπιακό είμαστε μία ομάδα! Όποιος κι αν παίζει, παίζει για την ομάδα».

Σε ερώτηση σχετική με την προετοιμασία του πρωταθλητή Ελλάδας ενόψει αυτών των δύο αγώνων στα play offs του Champions League, o διάσημος Κριστιάν Καρεμπέ είπε: «Αν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ είχαν κάνει ένα πιο ξεκάθαρο σχεδιασμό, ίσως να είχαμε μπορέσει να κάνουμε προετοιμασία σε μία εποχή όπου αντιμετωπίζουμε όλες οι ομάδες πολλές δυσκολίες».