Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή την ίδρυση της European Super League, τονίζοντας πως τόσο καιρό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν ήξερε τι φίδια έτρεφε στον κόρφο της!

Για τον Ανδρέα Ανιέλι είπε: «Δεν έχω ξαναδεί κάποιον άνθρωπο να ψεύδεται τόσο πολλές φορές όπως εκείνος. Μίλησα μαζί του το απόγευμα του Σαββάτου και μου είπε ότι είναι όλα ψέματα. Η απληστία εξαφανίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες. Η μεγαλύτερη απογοήτευση από όλους είναι ο Ανιέλι, λέει τόσα ψέματα, είναι απίστευτο. Δε γνωρίζαμε ότι έχουμε τόσο κοντά μας φίδια, τώρα ξέρουμε».

Για τον Γούντγουορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο κ. Γούντγουορντ με κάλεσε την περασμένη Τρίτη και μου είπε πόσο ικανοποιημένος είναι με τις νέες αλλαγές που φέρνουμε στο Champions League, τις οποίες υποστηρίζει. Το μόνο που ήθελε να συζητήσουμε περαιτέρω ήταν για το Financial Fair Play, την ώρα που είχε υπογράψει ήδη κάτι άλλο, τη διακήρυξη μίας άλλης λίγκας».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι προεκτάσεις της κόντρας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παίρνουν τρομακτικές διαστάσεις και φαίνεται ότι κινδυνεύουν άμεσα μεγάλες διοργανώσεις με αλλοίωση όσον αφορά στον τρόπο πραγματοποίησης τους.