Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στο κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, που κόστισε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα playoffs του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Σήμερα αυτό που μας επηρέασε ήταν η είσοδος στο δεύτερο μέρος, δεχθήκαμε γρήγορα δύο γκολ και παρότι ισοφαρίσαμε δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Πρέπει να ήμαστε πιο ζωντανοί, πιο δραστήριοι και σοβαροί όταν θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε αλλά το χάνουμε από δικά μας λάθη»

Συνεχίζοντας ο Μαρτίνς είπε: «Πρέπει από αύριο αν αντιδράσουμε, χάσαμε έναν μεγάλο στόχο πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ήμαστε σε μία μεγάλη ομάδα έχουμε αγωνιστικό πνεύμα όχι μόνο για τις νίκες για να καλά αποτελέσματα. Οι παίκτες έχουν δείξει πως μπορούν να ξεπεράσουν τα άσχημα αποτελέσματα και να βρουν τον καλό τους εαυτό».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Πρέπει να επιστρέψουμε στην πραγματικότητα. Νομίζουμε πως κάποια πράγματα μας χαρίζονται, πρέπει να αντιδράσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα».