Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα από την Μαρσέιγ, και αφού επανέλαβε πως η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα, τόνισε πως έγιναν και αγωνιστικά λάθη.

Αν μη τι άλλο ήταν μία βραδιά που δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος όμως στο ματς με τη Μαρσέιγ υπήρχε και το διαιτητικό με τις αποφάσεις του VAR που… επικύρωσε στον αγωνιστικό χώρο ο Μανθάνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από μέρους του μίλησε στους παίκτες των Πειραιωτών για το ματς αυτό και έκανε μνεία και στη διαιτησία αλλά και στα λάθη που κόστισαν. Μεταξύ άλλων τους επισήμανε πως «πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ελέγχαμε το ματς. Όλα ήταν σωστά από την πλευρά μας ή σχεδόν σωστά. Στο β’ μέρος και ειδικά στο ξεκίνημά του δεν είχαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο όμως. Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται για αυτό το επίπεδο. Δώσαμε τη δυνατότητα στη Μαρσέιγ να ξαναμπεί στο παιχνίδι με αυτά τα δύο πέναλτι.

Καταλαβαίνω την ενόχληση και τον εκνευρισμό σας για τις δύο φάσεις των πέναλτι που είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενες. Ο διαιτητής έπαιξε πολύ άσχημα εναντίον μας. Από την άλλη όμως κάναμε και εμείς λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια. Λάθη που είδαμε στην πράξη το πόσο κοστίζουν σε αυτό το επίπεδο, στο επίπεδο του Champions League». Ο Πορτογάλος θέλησε να… καλμάρει γενικά τους παίκτες του καθώς υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός και ειδικά από παίκτες που ήταν στη φάση του 2ου πέναλτι (Ραφίνια αλλά και Χολέμπας που βρέθηκε κοντά του) και επιχείρησε να στρέψει το ενδιαφέρον και το κίνητρό τους στα προσεχή ματς που έρχονται και με Βόλο αλλά και φυσικά στον… τελικό με την Πόρτο.