Η Ουνιόν είχε στήσει… πάρτι στο Βερολίνο για το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της στο Champions League, ωστόσο η Μπράγκα το χάλασε, παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό με σκορ 3-2 στις καθυστερήσεις!
Με μία τρομερή ανατροπή με γκολ στο 94ο λεπτό, η Μπράγκα χάλασε το πάρτι της Ουνιόν στο Βερολίνο και πήρε ένα μεγάλο διπλό με σκορ 3-2.
Οι Γερμανοί μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να βρουν τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ρόμπιν Γκόσενς, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ. Τελικά, στο 30΄ η Ουνιόν τα κατάφερε και σκόραρε το πρώτο γκολ της ιστορίας της στο Champions League. Έχοντας πλέον το momentum, η Ουνιόν επτά λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο γκολ, ξανά με τον Μπέκερ.
Αργότερα, οι Πορτογάλοι μείωσαν στο 41ο λεπτό και μπήκαν ξανά στο ματς. Ο Σικού Νιακατέ επωφελήθηκε από μία ασταθή απόκρουση του Ρένοφ και σκόραρε από κοντά για το 2-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 51΄ ο Μπρούμα βρήκε δίχτυα με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή για το 2-2.
Από εκεί και πέρα όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς να τα καταφέρουν και το 2-2 παρέμεινε.
Ωστόσο, στην τελευταία φάση του ματς, οι Πορτογάλοι με ένα… buzzer beater σόκαραν ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο και έφυγαν με το διπλό. Στο 94ο λεπτό, ο Κάστρο με ένα σουτ έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα και έκανε έτσι το 3-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.