Ικανοποιημένος από τόσο από την απόδοση των παικτών του, όσο και από τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Λάρνακας, λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ την Κυριακή μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΚ Λάρνακας:

Για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ Λάρνακας: «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, που κέρδισε το ΑΠΟΕΛ 3-0 πριν από δύο εβδομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που κερδίσαμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν πειθαρχία και σωστή νοοτροπία. Σχετικά με τους νεαρούς μας είμαι πολύ χαρούμενος που παρά το νεαρό της ηλικίας τους απόδειξαν είναι κορυφαίοι παίκτες και κορυφαίοι επαγγελματίες. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος και με τους πιο έμπειρους παίκτες. Ο Ντούρις πάλεψε αρκετά, ο Ασάντε ήταν πολύ καλός αν και ακόμη να φτάσει στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του, ο Κούσουλος ήταν μια ρουκέτα στην άμυνα, ενώ ο Κίκο επίσης ήταν πολύ καλός έβαλε και το γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλους τους ποδοσφαιριστές και με εκείνους που δεν ανέφερα, όλη η ομάδα πιστώνεται αυτή τη σπουδαία νίκη».

Για τις επιλογές του στη βασική ενδεκάδα: «Σκέφτομαι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για την αρχική ενδεκάδα. Είχαμε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη Τετάρτη που άρχισε στις έξι το απόγευμα. Προτεραιότητα μας είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ίσως να μπορούσα να βάλω κάποιους που έπαιξαν με τον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν ευκαιρία για κάποιους να παίξουν σήμερα, όπως οι Βενιζέλου, Χαραλάμπους και Παναγιώτου που ήταν πολύ καλός απέναντι στον Τρισκόφκσι. Ο Τζιωνής πολύ εργατικός, έδειξε και αυτός πειθαρχία, ήταν σούπερ σήμερα. Την Τετάρτη έχουμε τον Ολυμπιακό, καταφέραμε να προστατέψουμε την ομάδα σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Υπό κανονικές συνθήκες είναι πιο έτοιμοι αυτοί που έπαιξαν με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως είναι προτεραιότητά ο Ολυμπιακός και έπρεπε να κάνουμε τις αλλαγές. Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι με το γκολ στο τέλος, μας έδωσε ακόμη περισσότεροι χαρά».

Για την αντίδραση του στο τέλος: «Η αντίδραση μου στο τέλος έχει να κάνει με τη στήριξη του κόσμου. Δεν είχαμε κόσμο με τον Ερυθρό Αστέρα παρά το ότι μετά πανηγυρίσαμε μέσα στο λεωφορείο, αλλά αυτή η αντίδραση μου ήταν ένας τρόπος να ανταποδώσω στον κόσμο για την στήριξη του».